Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Bogdan Olteanu a votat pentru parlamentari care să pună ‘la treabă’ administraţia locală
Stire din Alegeri 2008 publicata in 30 Nov 2008.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, duminică, după ce a ieşit de la urne, că a votat ”pentru ca primăria să observe că sectorul 1 nu se termină la Arcul de Triumf’.

‘Am venit de dimineaţă, ca să fie un vot bun pentru parlamentari puternici şi care să pună administraţia locală la treabă şi să o controleze, aşa cum am auzit şi astăzi, aici, în secţia de votare. Acolo unde lucrurile merg prost, parlamentarii trebuie să pună administraţia locală să observe că sectorul 1 nu se termină la Arcul de Triumf. Perioada nu va fi uşoară, dar cu oameni hotărâţi şi care ştiu meserie, vom face o treabă bună. Vreau să sper ca data viitoare când voi veni la vot să întâlnesc aici nişte vecini mulţumiţi de primăria lor şi de guvernul pe care îl au şi nu nemulţumiţi aşa cum sunt azi’, a spus Olteanu.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care în secţia de votare, un cetăţean i-a atras atenţia Bogdan Olteanu asupra faptului că Bulevardul Petrila se află într-o stare foarte proastă, nefiind asfaltat.

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor a făcut un apel către cetăţeni să vină la vot şi ’să trimită în Parlament pe cel sau pe cea în care au încredere că-i pot reprezenta’. De asemenea, Olteanu le-a urat cetăţenilor ”La mulţi ani” de 1 Decembrie, de Ziua Naţională.

Bogdan Olteanu a venit la vot în jurul orei 9,30, alături de soţia Cristina şi de fiica lor, care a spus că tatăl său a votat ”ca să fie bine în case la oameni’.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Prahova: Teodor Meleşcanu a votat pentru profesionalizarea parlamentarilor
Stirea urmatoare: Chişinău: Au fost deschise patru secţii de votare pentru românii din Republica Moldova »
px

Stiri Asemanatoare

» Patriciu crede că responsabilitatea aleşilor uninominal va fi mai mare
» În Bucureşti 3,66% dintre alegători s-au prezentat la vot până la ora 10,00
» Prezenţa la vot până la ora 10.00 a fost de 4,87%
» Timiş: Puseu hipertensiv în secţia unde a votat ministrul
» Rodica Nassar: Votez pentru o echipă puternică în sectorul 2
» Sergiu Nicolaescu doreşte un Parlament care să muncească
» Theodorescu: Votul meu a mers spre un candidat pe care-l prefer
» Preşedinte de secţie de votare minor
» Dolj: Geoană a votat în Dăbuleni, la secţia 200
» Sulfina Barbu: Am votat pentru oameni cu experienţă


O opinie pentru "Bogdan Olteanu a votat pentru parlamentari care să pună ‘la treabă’ administraţia locală"

  1. Bogdan Olteanu a votat pentru parlamentari care să pună ‘la treabă’ administraţia locală | blog itbox Bogdan Olteanu a votat pentru parlamentari care să pună ‘la treabă’ administraţia locală | blog itbox November 30th, 2008 at 10:08 am

    [...] Stirea pe larg Taguri:alegeri, alegeri 2008, rezultate, rezultate alegeri, rezultate alegeri 2008, RezultateleSalveaza in: « Alegeri 2008 – Alegeri Uninominale (2) [...]


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox