Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ion Iliescu: În Parlament, trebuie trimişi oameni capabili
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Preşedintele de onoare la Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, a participat, vineri seara, la un miting electoral în municipiul Brad, alături de candidaţii Alianţei PSD+PC din colegiile uninominale ale judeţului Hunedoara.

Liderul PSD le-a recomandat celor peste o mie de participanţi la miting să voteze candidaţii social-democraţi despre care a spus că sunt cei care pot ’să schimbe în bine soarta ţării’.

‘Prin votul cetăţenilor se va decide dacă vom pune capăt procesului de degradare a ţării. (…) Trebuie să trimitem în fruntea ţării oameni capabili, cu mintea limpede. Acum este marele examen, la alegerile parlamentare. PSD este partidul care vrea să asigure bunăstarea tuturor’, a afirmat Ion Iliescu.

În discursul său, fostul şef al statului l-a criticat aspru pe preşedintele Traian Băsescu, despre care a spus că ‘nu a fost un factor de dialog şi comunicare în viaţa politică’.

La rândul său, senatorul Adrian Păunescu, candidat pentru un nou mandat în colegiul senatorial Brad-Valea Mureşului, a declarat în faţa participanţilor la miting că Ion Iliescu are meritul de a fi păstrat echilibrul României în anii 90 şi că acum este nevoie de revenirea la o guvernare social-democrată.

‘România poate trăi prin felul în care muncesc oamenii săi, dar pentru asta avem nevoie de o guvernare social-democrată’, a afirmat senatorul Adrian Păunescu.

În discursul său, el a evocat personalitatea lui Avram Iancu, despre care a spus că a fost un ‘luptător total pentru cauza socială şi naţională’.

‘Eu mă duc la mormântul lui Avram Iancu (din cimitirul de la Ţebea, lângă Brad-n.r) aşa cum merge fiul la mormântul părintelui’, a adăugat Adrian Păunescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a aflat, vineri, într-un turneu în judeţul Hunedoara, prilej cu care a vizitat oraşele Lupeni, Vulcan, Uricani şi Petroşani, din Valea Jiului, după care a participat la o emisiune electorală pe un post de televiziune din Deva.

Vizita preşedintelui de onoare al PSD în judeţul Hunedoara s-a încheiat vineri noaptea la Cimitirul din Ţebea, unde Ion Iliescu şi Adrian Păunescu au plantat împreună un gorun şi au depus o coroană de flori la mormântul şi la troiţa de la mesteacăn, ‘unde a fost aruncată întâia sămânţă a dezrobirii şi libertăţii noastre naţionale, la 1784.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Poteraş cere partidelor să folosească locurile speciale de afişaj
Stirea urmatoare: Iaşi: Un candidat PSD+PC reclamă fluturaşii electorali »
px

Stiri Asemanatoare

» I. Iliescu: Nu vreau să mă prindă 80 de ani în Parlament
» Ion Iliescu:Cota unică nu a adus nimic în plus
» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Ialomiţa:Panourile de afişaj electoral ale PSD, murdărite cu vopsea roşie
» Ion Iliescu lasă locul altora mai tineri în politică
» Hunedoara: Winkler face apel către secui să nu voteze independenţi
» Boc: PSD trebuie să plece după Iliescu, în istorie
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox