Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

„Uite cine vorbeşte de manelizarea televiziunii!”
Stire din Cultura si Media publicata in 15 Mar 2009.

Mădălin Ionescu spune că este criticat de „o duzină de lupi-moralişti, foste vedete TV şi ziarişti ale căror realizări sunt discutabile”.
Prezentatorul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Mădălin Ionescu, a renunţat la un talk-show moderat la Naţional TV pentru un „supermarket TV” şi nu regretă deloc decizia luată, chiar dacă i se impută pe alocuri că, de dragul audienţei, calitatea show-ului său are de suferit.
„Ni se reproşează că ne interesează numai ratingul. Ar trebui să nu ne intereseze? O televiziune privată este o afacere
. Patronatul este interesat în primul rând de performanţă. În presa scrisă tirajul face diferenţa între ziare. Noi, însă, nu căutăm audienţă cu orice preţ. Toate poveştile noastre au o morală. E adevărat, le-am dat unora dreptul de a se face de râs. Cine sunt cei care vorbesc de manelizarea televiziunii, dându-ne exemplu? Câţiva snobi intoleranţi, fie că sunt sau nu membri CNA, o duzină de lupi-moralişti, foste vedete de televiziune măcinate de invidie şi neputinţă, ziarişti de televiziune, radio sau din presa scrisă ale căror realizări sunt discutabile. Nu suntem perfecţi, fraţilor, dar nici atât de josnici pe cât ne cred unii!”, declară Mădălin Ionescu.
Acesta mai adaugă ferm că în emisiunea sa nu ar mai avea niciodată loc Gigi Becali şi că ar putea oricând să schimbe macazul şi să realizeze „emisiuni de substanţă, producţii culturale”. „Mulţi dintre cabotinii care mă critică nu au calităţile necesare pentru a prezenta un «mamut tv», aşa cum este «Acces Direct»”, conchide acesta.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Profesoară şi fotomodel
Stirea urmatoare: Rona Hartner vrea un milionar italian »
px

Stiri Asemanatoare

» Cine o vaneaza pe Romanita?
» Uite cât mai au de slăbit câteva mămici celebre!
» Uite ce orgii se tin acasa la premier!
» Uite ce fortăreaţă şi-a făcut Raicu!
» Cine a ciufulit-o pe Pamela?
» Uite ce greu îi atârnă fundu’ Elenei Udrea!
» Uite în ce limuzină se lăfăie Ilie Năstase pe criză!
» Uau! Uite ce şi-a revenit Mama Zina!
» Uite ce scandal a făcut vineri seară, Răduleasca
» Uite cum se fac vedetele frumoase!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox