Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Carlos Santana, invitat la Bucureşti
Stire din Cultura si Media publicata in 05 Mar 2009.

Pe lângă Madonna şi Depeche Mode, am putea avea un al treilea concert important la Bucureşti în vara anului 2009: muzicianul mexican Carlos Santana, spun surse de pe piaţa românească de publicitate.

Potrivit site-ului oficial al chitaristului în vârstă de 61 de ani, turneul „Live Your Light”, care tre buia să se finalizeze anul trecut pe 12 octombrie în Concord, California, s-a prelungit. În prezent, San tana cântă pentru fanii din America Latină şi Mexic, dar în această perioadă organizatori de concerte din toată lumea sunt în negocieri cu managementul cân tăreţului mexican pentru prelungirea turneului, eventual şi cu un alt segment european.
La scurtă vreme după ce a lansat, în anul 2007, un album care a cuprins cele mai cunoscute melodii ale sale, intitulat „Ultimate Santana”, artistul a pornit în turneul „Live Your Light”, cu „opriri” în Europa, Canada şi Statele Unite ale Americii. Dacă anul trecut fanii muzicianului mexican de la Budapesta sau Varşovia au avut ocazia să-l vadă, anul acesta ar putea fi rândul celor de la Bucureşti. Între timp, Carlos Santana are şi un nou material discografic, pe care îl va promova în cadrul acestui nou segment de turneu.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « De mâine o puteţi admira pe Andreea Marin aşa
Stirea urmatoare: Sexy-Brăileanca: «Am lucrat la un bordel de lux» »
px

Stiri Asemanatoare

» Sting concertează la Bucureşti
» James Blunt aduce la Bucureşti melodii celebre
» Fotbal: Finala Europa League 2012 la Bucureşti
» Concert Jean-Michel Jarre, la Bucureşti
» Concert Sam Newsome, la Bucureşti
» Beckham, invitat să se antreneze cu AC Milan
» Concerte de jazz la Bucureşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox