Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Răzvan Krivach a luat Cerbului de Aur
Stire din Cultura si Media publicata in 07 Sep 2008.

Răzvan Krivach, din România, a câştigat trofeul ‘Cerbul de Aur’, după ce a evoluat, sâmbătă seara, în finala festivalului internaţional de muzică pop, care a reunit zece artişti, interpretând melodia ‘To much love will kill you’. ‘Cerbul de argint’, de 7.000 de euro, le-a revenit suedezilor de la Biondo, care au ratat pentru a doua oară şansa de a cuceri marele premiu la un concurs, după ce au pierdut ‘la milimetru’ finala naţională a concursului Eurovision, unde au fost surclasaţi de Nico şi Vlad Miriţă. Un alt român, Tony Poptămaş, aflat pe scenă alături de Desperado pentru a cânta ‘The univers’, a fost desemnat câştigătorul ‘Cerbului de bronz’, trofeu în valoare de 5.000 de euro, care i-a fost înmânat de primarul Braşovului, George Scripcaru.

Rompres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Leul de aur merge în America
Stirea urmatoare: A murit vedeta filmelor mute Anita Page »
px

Stiri Asemanatoare

» Cerbul de Aur, în august
» Chris Brown, marele câştigător al Premiilor Muzicii Americane
» Finala ”Cerbului de Aur”
» Rock’n'roll şi ritmuri spaniole în a doua seară a Cerbului de Aur
» Cerbul de Aur, pe ultima suta de metri. Cei 21 de concurenti selectionati se «bat» in semifinale


O opinie pentru "Răzvan Krivach a luat Cerbului de Aur"

  1. Costin Sandu Costin Sandu September 7th, 2008 at 5:17 pm

    Juriul a fost vadit partinitor. Dintre cei trei castigatori, trupa din Suedia era de la distanta cea mai buna, iar Poptamas a fost si el in cu totul alta categorie de calitate decat Razvan Krivach. Cantecul lui Krivach a fost slab interpretat, vocea nu a dovedit calitati, interpretul a facut greseli elementare, coregrafia si regia show-ului au fost de un prost gust rar intalnit, ca de altfel si costumatia. Engleza de balta a solistului s-a completat de minune cu frizura sa tribala perpetuu pusa in evidenta, dand personajului o aura de kitsch desavarsit. Nu inteleg aparitia blond-menopauzata cu aripile acelea grotesti, asemeni unui fluture de noapte, care voia sa fie “inger”. Rusine juriului, care a deprivat o trupa cu adevarat talentata de premiu pe criterii etnice, care a dovedit xenofobie fata de Poptamas, venit din America, dupa lozinca “nu ne vindem tara”, rusine si comentatoarei Marina Almasan, care a strigat isteroid ca “cerbul ramane in tara”, rusine si lui Razvan Krivach, care nu stie sa se exprime corect nici macar in romaneste (”ca si coregraf”, “o zi buna”, etc.) dar care face comentarii de prost gust la adresa altor colegi care au urcat pe scena alaturi de el, cum ar fi trupa norvegiana, insinuand in direct ca ar fi niste betivi. Pe scurt – un tzoparlan cu talent de vodevil de mahala a castigat concursul pe nedrept, mentinand pozitia Romaniei acolo unde ea o merita: in Balcani.


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox