Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Traieste de sase luni cu un italian
Stire din Cultura si Media publicata in 15 Apr 2009.

Moderatoarea emisiunii “Am ceva de spus” serbeaza, incepand din acest an, de doua ori Pastele. Prima oara pe rit catolic religia iubitului ei, Roberto si apoi pe cel ortodox. Ca sa profite de aceasta ocazie, cei doi indragostiti au decis sa petreaca alaturi de familile lor, mai exact, in Italia, acasa la Roberto, iar saptamana aceasta, la Constanta, la parintii Cristinei.
Schimbarile survenite, in ultima perioada, in viata Cristinei Cioran au bulversat-o de-a dreptul chiar si pe aceasta. Daca pe plan profesional, Cristina este “in asteptare”, din cauza modificarilor care au loc, in aceasta perioada, in grila de programe a Antenei 2, in cel personal, aceasta infloreste. Dupa ce ani la rand a fost implicata, cu Radu Draganescu, intr-o relatie care, se pare ca, nu ducea nicaieri, recent, Cristina a cunoscut, s-a indragostit si chiar s-a mutat impreuna cu Roberto, un italian get-beget care, mai mult, este si extrem de hotarat. Saptamana trecuta, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, acesta a invitat-o si prezentat-o familiei sale, pe Cristina cu care traieste de cateva luni sub acelasi acoperis. La randul ei, aceasta i-a intors invitatia cu ocazia Pastelui ortodox, sarbatoare pe care o vor petrece, in Constanta, alaturi de ai ei. “O sa respectam traditiile fiecaruia.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Razvan si Dani dau startul la clone
Stirea urmatoare: A pozat sexy pe persanul fostului iubit »
px

Stiri Asemanatoare

» Cher trăieşte un şoc: fata ei vrea să devină bărbat
» Trăieşte după ce a sărit de două ori de la etajul 5
» Trăieşte pe străzi după ce şi-a donat toate posesiunile

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox