Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A dezgropat masina dupa 45 de ani
Stire din Diverse publicata in 13 Jun 2009.

Revolutia din 1989 a readus-o la suprafata, dupa mai bine de 40 ani. Este povestea unei masini unicat in tara, care a stat ingropata la sase metri sub pamant, undeva in comuna argeseana Domnesti. Autoturismul, un Chevrolet National din 1928, fabricat in SUA, a fost “inmormantat” de proprietar in 1945, de teama sa nu-i fie confiscat de comunisti. In 1990, a fost dezgropat si scos la suprafata de ginerele lui, care a lasat-o sa rugineasca in garaj.
Intr-o zi, a fost descoperita de nepotul acestuia. A vrut sa o reconditioneze si a adus-o win garajul lui din Pitesti. Insa intamplarea a facut sa fie vazuta de un colectionar de masini de epoca din localitatea Stefanesti, judetul Arges, care s-a indragostit imediat de ea. Romulus Totan a cumparat-o cu 1.000 de euro. Vrea sa-i redea gloria de altadata, asa ca a demontat-o, iar acum lucreaza de zor la refacerea ei. Barbatul crede ca va reusi s-o scoata la lumina. Vrea sa-i pastreze bordul asa cum este, inclusiv volanul din lemn. Cand va termina, vrea sa o inmatriculeze. Investitia este estimata la 6.000 de euro.
“Cand am vazut-o, am stiut ca va fi a mea. Chiar am stiut si ce sa-i mai adaug, dupa ce o restaurez complet. O sa am ceva de muncit la ea, ca se vede ca a stat in pamant. Adica, atunci cand am desfacut-o, a trebuit sa curat la pamant de sub caroserie…”, spune Romulus Totan.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Depeche Mode nu mai vine în românia
Stirea urmatoare: A castigat silicoane de cosmar »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a distrus masina!
» La şase ani a condus maşina şi a salvat familia
» Iată maşina de buzunar
» Maşină de curse cu ciocolată în loc de benzină
» Un roman Si-a “dotat” masina cu Testicule
» A rămas fără cea mai tare maşină de lux!
» Cea mai ieftină maşină din lume se lansează astăzi
» Maşina unui român, incendiată
» Stevie Wonder vrea maşină pentru orbi
» O maşină a Penitenciarului Jilava, implicată într-un accident rutier

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox