Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A salvat-o de somaj!
Stire din Diverse publicata in 08 May 2009.

Stirista Oana Mares a trait, recent, cateva zile de cosmar. Fara prea multe explicatii, blonda a fost concediata de la GSP, iar sanse sa se reangajeze rapid nu prea existau. Disperata din cauza situatiei, aceasta le-a cerut ajutorul colegilor si l-a primit.

Zilele trecute, fosta iubita a lui Augustin Viziru a anuntat glorioasa ca lasa stirile pentru divertisment. Desi multi ar spune ca este o avansare profesionala, in cazul ei lucrurile au stat putin altfel. Problemele pe care le intampina postul sportiv GSP nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Din nefericire pentru ea, Oana figura pe lista de angajati GSP in momentul in care conducerea a decis sa faca restructurari. Surse din Antena ne-au povestit ca prima taiata de pe lista a fost stirista Ani Plumb, nora Rovanei Plumb, care, fiind insarcinata, a intrat pe loc in concediu prenatal.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I s-a rupt apa pe balcon
Stirea urmatoare: Bendeac (Mondenii): “Si eu am facut sex in grup!” »
px

Stiri Asemanatoare

» UE: Spaniolii, cei mai îngrijoraţi de şomaj

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox