Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Acuzata ca si-a inventat povestea vietii
Stire din Diverse publicata in 27 Apr 2009.

Ghinion, emotii mari, tensiune si scandal in direct, vineri seara, la “Dansez pentru tine”. Dupa ce initial a trebuit sa treaca printr-un duel si a fost condamnata la un altul, la finalul editiei, Roxana Al-Sanadi, partenera lui Alin Oprea, a primit o lovitura neasteptata din partea sotului ei. Acesta a simtit nevoia sa dea o replica la povestea prezentata de Roxana, acuzand-o, in direct, ca si-a inventat cazul.
In timpul unei convorbiri telefonice, Ahmed Al-Sanadi a incercat sa demonteze povestea de viata prezentata de mama fetitei sale la “Dansez pentru tine”. Sotul Roxanei i-a adus anumite acuze acesteia si a avut o discutie aprinsa cu cea care in urma cu aproximativ un an ii daruia o fetita. “Ea nu v-a spus ca era casatorita cu al doilea sot cand m-a cunoscut pe mine?…. Asta dovedeste ca minte. Eu nu am lovit-o niciodata. Au fost certuri ca in orice familie, dar sa prelucreze pozele si sa spuna la televizor ca am batut-o, e prea mult. Nu stiu de unde avea vanataile… ea oricum m-a amenintat ca o sa-mi faca rau, ca o sa ma faca de ras”, a declarat, plin de manie, Ahmed Al-Sanadi, cel de-al treilea sot al concurentei. Cu greu a incercat Iulia Vantur sa sara in apararea concurentei si in zadar s-a zbatut Roxana sa-i tina piept sotului ei din Yemen.
Intr-un final, pentru bunul mers al editiei difuzate in regim direct, producatorii au luat decizia de a inregistra si difuza, in editia viitoare, dreptul la replica al lui Al-Sanadi.
Scandalul si-a pus, insa, amprenta pe executia Roxanei si a lui Alin, pereche care, desi a trecut de un duel, a fost condamnata la un altul, ce va avea loc in editia finala, impotriva Piticului si Oanei.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Salma Hayek, nuntă cu bal mascat
Stirea urmatoare: A ajuns vedeta in “Bild” dupa ce a luat o minge in cap »
px

Stiri Asemanatoare

» Mihaela Radulescu, acuzata si pentru distrugere
» Mihaela, acuzata de furt
» Cluj: Ambulanţa, acuzată că a lăsat o tânără să moară

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox