Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Adevăratul „vagabond milionar” din Mumbay
Stire din Diverse publicata in 23 Mar 2009.

Personajul central al filmului „The Slumdog Millionaire” are un corespondent în realitate, singurul care a câştigat până acum un astfel de concurs în India.

Harshvardhan Nawathe, un indian acum în vârstă de 35 de ani, a câştigat, în urmă cu aproape nouă ani, 10 milioane de rupii, echivalentul a 150.000 de euro, la un concurs televizat de cultură generală.

Harshvardhan, pe atunci un student sărac, a câştigat cel mai mare premiu pus în joc în acel moment de postul de televiziune care a organizat concursul intitulat „Kaun Banega Croreptai”, versiunea în lumba hindi a show-ului „Vrei să fii milionar?”, urmărit la 19 octombrie 2000 de 350 de milioane de telespectatori, o treime din populaţia Indiei. El este recunoscut şi în prezent pe străzile din Mumbay, unde este un adevărat erou, iar povestea sa este mult mai populară decât filmul care a obţinut opt premii Oscar la ediţia de anul acesta, scrie publicaţia germană „Der Spiegel”.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Fără lună de miere
Stirea urmatoare: Mihaela, ce vilă ai pierdut! »
px

Stiri Asemanatoare

» Milionar dupa moarte
» Milionar după ce a nenorocit un român

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox