Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Copil de 800 de grame
Stire din Diverse publicata in 14 Mar 2009.

La nastere, Alexandru Jelescu, un baietel din Bucuresti, care a vazut lumina zilei luna trecuta, la Maternitatea Bucur, dupa numai sase luni si jumatate de gestatie, cantarea doar 800 de grame si masura 34 de centimetri.
Problemele de sanatate ale micutului au aparut inca din perioada in care se afla in pantecul mamei sale. Suspect de o malformatie cardiaca grava, specialistii au anuntat-o pe mamica din timpul sarcinii ca este aproape imposibil ca bebelusul ei sa supravietuiasca.
“A primit nota patru la nastere. Copilul a avut anemie, pneumopatie, asociate cu probleme respiratorii care ii puneau viata in pericol. Acum, dupa numai o luna de tratament intensiv, si-a dublat greutatea. Deja a depasit un kilogram si sase sute de grame”, ne-a marturisit dr. Filofteia Dragomir, seful Sectiei Neonatologie din cadrul institutiei. Aflat sub aripa ocrotitoare a specialistilor de la maternitate, Alexandru se bucura din plin de serviciile medicale de calitate prestate pentru insanatosirea lui. “Mamicile” de schimb alimenteaza copilul la biberon, ori de cate ori acesta isi cere drepturile. Mai mult, Mitica (de la mititica), asa cum il alinta cadrele medicale din unitate, va ajunge acasa, in sanul familiei, peste aproximativ doua saptamani.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Toja si-a bagat fosta iubita in spital!
Stirea urmatoare: Uite ce scandal a făcut vineri seară, Răduleasca »
px

Stiri Asemanatoare

» Mexic: un matador copil a ucis 6 tauri într-o coridă
» În curând, un al şaselea copil pentru Kevin Costner
» Şi-a băgat copilul în cuptorul cu microunde
» O vâlceancă şi-a strivit fetiţa cu maşina

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox