Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dani Otil se ascunde de politisti
Stire din Diverse publicata in 11 Apr 2009.

Asteptat la politie inca de la ora 10.00, Dani Otil nu a dat curs citatiei oficiale, pe care anchetatorii i-au trimis-o acasa inca de luna trecuta. In schimb, la sectia de politie a sunat Teodor Andrei, avocatul acestuia, care a anuntat ca Otil nu poate sa ajunga. Avocatul a promis ca va reveni luni cu un telefon si, in functie de programul clientului sau, va stabili o ora pentru ziua de marti. Cu toate interventiile aparatorului sau, Dani risca sa fie amendat contraventional cu 200 de lei daca va evita in continuare sa vina la politie si sa spuna, exact, ce a facut Mihaela Radulescu in seara in care a atacat o echipa de paparazzi.
Daca prietenul ei amana interogatoriul, Mihaela a fost deja chestionata de ofiterii de politie judiciara. Cu ocazia audierilor, aceasta a cerut politistilor sa-i spuna oficial a cui este masina fotoreporterilor si care sunt numele acestora. Mai mult, diva a propus doi martori si a solicitat sa depuna la dosar un film care, spune ea, surprinde incidentul si poate face lumina in acest caz.
Ieri, cei doi angajati ai ziarului s-au prezentat la Sectia 26, la ora la care au fost chemati, unde, insotiti de avocat, au dat cate o declaratie.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « S-a sarutat cu logodnicul unei finaliste la “Miss Romania”
Stirea urmatoare: Un roman Si-a “dotat” masina cu Testicule »
px

Stiri Asemanatoare

» Dani Oţil, asaltat de admiratoare, la Arad
» Dani Otil a ramas fara benzina
» Dani Oţil: «Nu ştiu unde se mută Mihaela»
» Dani Otil, botezat dupa ginecologul mamei sale
» Dani Oţil
» Dani Oţil îi face declaraţii Mihaelei pe blog:”E femeia mea. O iubesc”
» Dani Oţil «îi plânge» pe bărbaţii care dau bani pe rochiile femeilor

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox