Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Daniela Crudu, alungata de “soacra”
Stire din Diverse publicata in 13 Apr 2009.

Bomba sexy de la matinalul Antenei 1 a revenit in Ferentari, in casa tatalui ei, de aproape doua saptamani. Daniela Crudu si-a strans lucrurile din imobilul de la Buftea, unde locuia impreuna cu Bogdan, iubitul ei, hotarand sa stea o perioada acasa la ea. Potrivit vecinilor, cei doi nu s-au certat, decizia brunetei fiind motivata de instalarea viitoarei ei soacre in casa fiului ei, Bogdan.
Daniela Crudu nu este inca pregatita sa locuiasca sub acelasi acoperis cu mama lui Bogdan. Desi nu a avut ocazia sa-si cunoasca “soacra”, bruneta nu s-a simtit in largul ei cand s-a ivit aceasta ocazie. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, din cauza unor probleme de sanatate, mama lui Bogdan a fost nevoita sa se mute in casa fiului ei. Pentru ca este neputincioasa, femeia si-ar fi invitat si niste prietene, care sa ii fie alaturi in perioada de convalescenta.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Hillary a publicat lista amantelor sotului
Stirea urmatoare: Primul caine al Americii s-a instalat la Casa Alba »
px

Stiri Asemanatoare

» Daniela Crudu a primit o păpuşă gonflabilă
» Daniela Crudu a comis-o din nou
» Si-a ascuns sarcina de soacra

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox