Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Delia şi Iulia, rivale?
Stire din Diverse publicata in 15 Apr 2009.

Blonda de la Pro TV nu a fost prima vedetă pe care fostul soţ al Nicoletei de la Hi-Q a vrut să o cucerească. Iniţial, acesta a vrut-o pe Delia Matache, însă solista se întorsese deja la mai vechea ei dragoste, Florin Moldoveanu.

După ce s-a despărţit de Nicoleta Drăgan, fosta solistă a trupei Hi-Q, pe motiv că nu e bună gospodină, handbalistul Stelei, Marius Novanc, a dat iama printre frumoasele show-biz-ului. Acesta a început să-şi facă apariţia pe la evenimentele mondene pentru a-şi găsi o altă iubită, musai celebră. Cum întotdeauna a avut o slăbiciune pentru cântăreţe, Marius Novanc a pus iniţial ochii pe Delia Matache, pe care de altfel a şi vrut cu tot dinadinsul să o întâlnească la lansarea unui salon de coafură, în urmă cu câteva săptămâni. Ghinion, însă!

Pe larg: Click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Un cipriot a ţinut morţiş să «audă» şi cu braţul
Stirea urmatoare: Razvan si Dani dau startul la clone »
px

Stiri Asemanatoare

» Iulia, nu te poţi hotărî ce bărbat vrei?
» Delia a regizat un sarut intre homosexuali
» Delia a fost tractata din mijlocul strazii
» Delia si-a dat foc!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox