Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Eleva de 12 ani filmata in timp ce se masturba
Stire din Diverse publicata in 08 Mar 2009.

Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA) a deschis o ancheta in cazul elevei de clasa a VI-a de la o scoala din Targu Mures care a fost fotografiata dezbracata, imaginile ajungand pe adresele de e-mail ale colegilor si pe telefoanele mobile ale acestora.
Si conducerea scolii incearca sa faca lumina in acest caz, mai ales ca fata are o varsta atat de frageda si un statut special, fiind inclusa intr-un program al scolii dedicat elevilor cu abateri de la disciplina, dupa ce a furat un telefon mobil. “Initial am fost anuntati ca fetita a aparut pe youtube intr-un filmulet, dar acolo imaginile sunt atat de difuze incat nu ne-am putut da seama despre cine este vorba. Am discutat cazul in Consiliul de Administratie si am luat in considerare ca este totusi o fetita de 12 ani si ne-am propus sa actionam cu delicatete”, a declarat directoarea scolii, Doina Tintosan.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Intretinuta de Obama
Stirea urmatoare: Mihai Sturzu, anuntat telefonic ca are carnetul suspendat »
px

Stiri Asemanatoare

» Eleva unui liceu din Capitală, agresată de o persoană necunoscută
» Râde de 12 ani fără încetare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox