Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Eva Kent va fi data afara de la “Un Show Pacatos”
Stire din Diverse publicata in 25 Mar 2009.

Asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea “Un Show Pacatos” a testat prea mult nervii producatorilor cu absentele si intarzierile ei, iar faptul ca, luni seara, a refuzat sa isi faca aparitia la serviciu, din cauza invitatului Hamude, a pus capac la toata situatia. Potrivit unor surse din interiorul postului, blonda urmeaza sa fie demisa.

Dupa ce a lasat impresia ca se integrase destul de bine in echipa emisiunii “Un Show Pacatos”, asistenta Oana Oprea, alias Eva Kent, si-a sapat singura groapa din punct de vedere profesional. Se pare ca blonda urmeaza sa fie demisa zilele acestea din postul pe care il ocupa in emisiunea lui Dan Capatos din cauza faptului ca isi neglijeaza obligatiile profesionale. Conform surselor noastre, ea a fost avertizata in nenumarate randuri pentru ca venea foarte tarziu la emisiune, cu doar cinci minute inainte de a intra in direct, si ca nu se supunea protocolului. Se pare insa ca picatura care a umplut paharul a fost absenta ei din emisiunea de luni seara, pretextand ca se simte rau.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Prostituate, mancare si bautura la discretie pentru 70 de euro
Stirea urmatoare: La 90 de ani schiază perfect! »
px

Stiri Asemanatoare

» Oana către Moni: «Afară, nesimţito!»
» L-a dat afară din casă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox