Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Gol pusca pe balcon
Stire din Diverse publicata in 24 Mar 2009.

Comedianul britanic Russell Brand a vrut sa-i surprinda pe australieni, iesind din camera sa complet dezbracat. Fara sa-i pese ca este fotografiat, Brand a admirat privelistea cateva minute, dupa care s-a retras din balcon.
Comedianul britanic Russell Brand a iesit complet dezbracat pe balconul camerei sale dintr-un hotel din Sidney, spre uimirea celor aflati la fata locului. “Am ramas blocat cand l-am vazut pe Brand fara nimic pe el. Nu-i pasa de nimeni, casca si se uita in jurul lui”, a declarat un martor. “Nu stiu ce i-o fi venit. De obicei isi arunca hainele de pe el numai cand gaseste fata potrivita”, i-a luat apararea un prieten al comedianului, care recent a marturisit ca este dependent de sex. Russell Brand, in varsta de 33 de ani, a mai fost subiectul unor scandaluri rasunatoare. El a fost nevoit sa demisioneze de la BBC 2, unde avea o emisiune, dupa ce i-a lasat, in direct, un mesaj telefonic actorului britanic Andrew Sachs, caruia ii spunea ca s-a culcat cu nepoata sa.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Scandal erotico-politic in Parlamentul britanic
Stirea urmatoare: Madonna s-a despartit de Jesus »
px

Stiri Asemanatoare

» Sacha Baron Cohen gol la Berlin
» Goala pusca pe motor
» I s-a rupt apa pe balcon
» Iată-l pe Tarky gol, cu un fost iubit!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox