Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ianna, reclamata la politie pentru galagie
Stire din Diverse publicata in 12 Mar 2009.

Componenta trupei Ladies, Ianna, are de mai multa vreme niste “meciuri” cu o vecina din bloc, care se plange de faptul ca blonda face prea multa galagie. Razboiul pornit intre cantareata si vecina ei s-a soldat, zilele trecute, cu o vizita a unui echipaj de politie la usa Iannei.
Membra trupei Ladies, Ianna, s-a trezit, zilele trecute, cu politia la usa. Speriata initial, blonda s-a linistit atunci cand a auzit care era motivul pentru care politistii i-au facut o vizita. Oamenii legii primisera o reclamatie telefonica la sectie din partea unei vecine, care s-a plans de galagia ce razbate din apartamentul cantaretei in fiecare zi si care este insuportabila. Ianna a inteles imediat despre ce era vorba si, mai ales, cine sta in spatele acestei plangeri, ea avand de multa vreme conflicte cu o femeie mai in varsta, care sustine ca o deranjeaza faptul ca Ianna canta acasa.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gina Pistol e dependenta de calculator
Stirea urmatoare: Nu a reusit sa intre pe sub pielea unui italian »
px

Stiri Asemanatoare

» Gigi Becali, la Poliţie cu mătăniile
» Mircea Badea, la Poliţie cu o cravată imprimată cu oi
» Mihaela Radulescu, audiata la politie
» Chiţac, condus la Poliţie pentru a i se întocmi actele de încarcerare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox