Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iat-o pe Luciu la fundu’ gol!
Stire din Diverse publicata in 31 Mar 2009.

Stârnesc invidie pentru succesul de care se bucură, au parte de tot soiul de avantaje datorate celebrităţii şi îşi permit, din punct de vedere financiar, o sumedenie de capricii.

Vedetele nu s-au sfiit, însă, să rememoreze istorioare din copilărie şi chiar să ofere, revistei “Story”, fotografii alb-negru, de pe vremea când erau simpli ţânci. Nicoleta Luciu, Andreea Raicu, Cătălin Botezatu şi Elena Udrea îşi amintesc cu nostalgie de primii paşi, de prima zi de şcoală sau de vacanţele la bunici, când se jucau în ţărână, laolaltă cu toţi ceilalţi copii obişnuiţi.

Copilăria lor se confundă cu perioada comunistă, cele patru VIP-uri bucurându-se de jocurile în faţa blocului, de desenele animate sau de ciocolata pe care o primeau foarte rar, în semn de recompensă.

Pe larg: Click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « «Paraziţii» i-au îmblânzit pe grănicerii moldoveni
Stirea urmatoare: Iată-l pe Tarky gol, cu un fost iubit! »
px

Stiri Asemanatoare

» Iat-o pe prinţesa Caragea sărutându-se cu o femeie!
» Iat- o pe Miss SUA!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox