Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Isi tine jurnalul online
Stire din Diverse publicata in 13 May 2009.

Incepand de luna aceasta bruneta isi va posta memoriile, impresiile si parerile pe internet. Vedeta a devenit autoarea unei rubrici numite “Jurnalul Cosminei Pasarin”, ce va putea fi citita pe un site dedicat femeilor.
Cosmina Pasarin este cea mai noua membra a clubului vedetelor cu blog. Moda comentariilor, protestelor sau impresiilor impartasite de personajele din showbiz fanilor lor pe calea internetului este din ce in ce mai raspandita. Bruneta a decis sa o faca in mod organizat la initiativa celor de la “Happy Fish” (n.r. – televizunea online pentru care a realizat un documentar despre pornografie). Incepand cu aceasta luna Cosmina va posta constant cate doua articole pe saptamana, pe sistersmagazine.ro, un site dedicat femeilor. Ea a spart deja gheata povestind ce uraste cel mai mult, impartind barbatii in categorii si expunandu-si punctul de vedere asupra operatiilor estetice.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Iubitul englez a scăpat-o pe Lili de blesteme
Stirea urmatoare: A fost aleasa hostess la Formula 1 »
px

Stiri Asemanatoare

» Televiziune online pentru nudisti
» Grecia: Jurnalul televiziunii publice întrerupt de un grup de tineri
» Somnambulism online
» Instituţiile, obligate să achiziţioneze online cel puţin 20% din bunuri şi servicii

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox