Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Isi vinde vila cu noua milioane $
Stire din Diverse publicata in 10 Mar 2009.

Starul hollywoodian vrea sa faca rost de bani-gheata, pentru a face fata recesiunii economice din SUA. Din acest motiv, actorul renunta la impresionanta resedinta pe care o detine in apropiere de New York.Nu doar oamenii de rand sunt afectati de criza financiara mondiala, ci si vedetele. Este si cazul renumitului actor Richard Gere, care, pentru a face rost de bani cash, a decis sa renunte la superba resedinta pe care o detine in Water Mill, in apropiere de New York. Vila este scoasa la vanzare contra sumei de noua milioane de dolari, pret pe care starul hollywoodian il va obtine, in ciuda recesiunii din SUA, foarte usor, dupa cum sustin agentii imobiliari. “Desi casa imi este foarte draga, ma vad nevoit sa renunt la ea, pentru ca am mare nevoie de lichiditati. E greu si pentru mine sa fac fata cheltuielilor fara bani lichizi”, a declarat scurt celebrul actor. Vila, pe care starul a decorat-o in mare parte in culoarea alba si mergand exclusiv pe mobilier din lemn natur, are printre altele sapte camere, zece bai, piscina si este inconjurata de o gradina imensa.
“Casa a fost construita in 1700 si eu n-am facut decat sa o adaptez stilului meu. Este o locuinta de vis si cred ca acela care va cumpara casa va fi mandru ca a pus mana pe o adevarata bijuterie”, a mai spus actorul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Profesoare acuzate de sodomie
Stirea urmatoare: FMI scumpeste viata romanilor »
px

Stiri Asemanatoare

» Isi vinde amintirile de pe Titanic
» Alina, fata din Caracal îşi vinde virginitatea la licitaţie
» Si-a luat vila de 6,5 milioane $ pentru calarie
» Si-a achitat cu greu vila de 60 de milioane de euro

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox