Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iubita lui Tavi Colen a sarit sa o bata pe administratoarea blocului
Stire din Diverse publicata in 10 Apr 2009.

Suparata foc ca trebuie sa plateasca la intretinere aproximativ un milion de lei vechi pentru caldura, desi foloseste doar incalzire electrica, Elena, iubita lui Tavi Colen a trecut la fapte, miercuri dupa-amiaza. Conform spuselor administratoarei Victoria Morosan, iubita artistului a sarit la gatul ei si a imbrancit-o.

Octavian Calugaru, alias Tavi Colen (ex-Talisman), Elena si copilul lor locuiesc temporar cu chirie intr-un bloc din sectorul 5, pana ce casa lor care se afla in constructie va fi gata. Cuplul a ales sa-si incalzeasca apartamentul cu ajutorul caloriferelor electrice, in detrimentul caldurii furnizate de RADET. Pentru ca nu au permis accesul administratoarei in apartament, iar citirile de la repartitoare au fost aduse cu intarziere, Elena si Tavi s-au trezit ca au de achitat bani si pentru caldura. De asemenea, locatarii din bloc s-au revoltat ca familia Calugaru a avut consum zero la caldura in patru luni de iarna. “Daca nu regularizezi situatia, vine Tavi peste tine si ai sa vezi tu atunci! Daca nu, te bat eu. In acel moment cu mana dreapta s-a repezit cu putere la gatul meu, la pieptul meu si m-a impins. Eu nu ma tin bine pe picioare, pentru ca am o operatie la genunchi. Am reusit cu greu sa inchid usa”, ne-a declarat Victoria Morosan, in varsta de 67 de ani. Femeia a adaugat ca Elena a amenintat-o apoi la telefon si ca a jignit-o in scara blocului. “Mi-a spus ca sunt hoata, handicapata, sa ma duc la psihiatrie, ca sunt bolnava”.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sarcina nu e inca vizibila pe ecograf
Stirea urmatoare: Prins cu mana in slip »
px

Stiri Asemanatoare

» Iubita lui Dicaprio, goala in “Esquire”
» Iubita lui Berlusconi e virgina
» “A sarit sa ma sugrume!”
» Iubita lui Mel Gibson, maritata cu un drogat
» Mel si-a scos iubita in lume
» A sarit pe un camion in mers
» Iubita mai tânără a lui Mel Gibson: “Sunt însărcinată!”
» Isi sufoca iubita
» Trăieşte după ce a sărit de două ori de la etajul 5
» Si-a inselat iubita in avion

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox