Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Loviti de aceeasi boala
Stire din Diverse publicata in 14 Apr 2009.

Prezentatoarea emisiunii “Celebri sau nu” de la Antena 2 a fost diagnosticata recent cu rinita acuta alergica. Desi nu este pentru prima oara cand cade victima acestei boli, Mihaela a avut surpriza sa constate, la propriu, ca are un tovaras de suferinta. Cel care intelege perfect prin ceea ce trece stapana sa este Grigore, catelul vedetei, care, culmea, are si el aceeasi afectiune.
Daca pentru unii venirea primaverii este un motiv de bucurie, in casa Mihaelei Tatu, in aceasta perioada, s-a instaurat panica. Din cauza polenizarii florilor si a faptului ca sufera de cand se stie de rinita alergica, Mihaela Tatu trebuie sa evite spatiile deschise, in caz contrar, daca i se declanseaza aceasta sensibilitate, aceasta stranuta continuu, se scarpina la nas, ii lacrimeaza si i se inrosesc ochii. Aceasta boala nu este transmisibila, insa, cu toate acestea, Grigore, catelul Mihaelei, prezinta aceleasi simptome.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Geri Halliwell schimbă milionarii ca pe ciorapi
Stirea urmatoare: S-au despartit dupa o saptamana »
px

Stiri Asemanatoare

» Penescu şi Gigi Becali, loviţi de blestemul Maybach

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox