Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Madalin Voicu, tata pentru a sasea oara!
Stire din Diverse publicata in 21 Apr 2009.

Carmen, iubita lui Madalin Voicu, a nascut sambata un baietel de 3,550 kg, care a primit nota 10. Micutul si mamica se simt foarte bine si vor pleca in curand acasa, unde totul ii asteapta gata pregatit.
Surse medicale ne-au marturisit ca pe Carmen au apucat-o durerile facerii vineri noaptea, iar sambata copilul a venit pe lume. Numele ales este Stefan, “ca pe Madalin”, dupa cum ne-a marturisit mamica. “Toti baietii mei se numesc Stefan. Este un fel de “pedigree”. Normal ca sunt fericit. Sa vina acasa, sa fie sanatos, sa ne putem ocupa de el. Pentru mine, copilul este sfant (n.r. – deputatul are patru copii recunoscuti si alti doi din relatii din tinerete)”, a spus proaspatul tatic. Medicii ne-au povestit ca politicianul aproape a asistat la nasterea ultimului sau copil. Ei il trimiteau pe hol, el venea iar la usa, desi era racit. Pana la urma nu au avut cu cine sa se inteleaga si l-au lasat sa vada cu ochii lui cum i se naste flacaul. Medicul cu care a nascut Carmen ii zice insa altfel bebelusului. “Clona”, il alinta pentru ca, zice el, “seamana perfect cu Ion Voicu, a carui statuie se gaseste in Parcul Ioanid din Capitala.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Dezastrul Ferrari
Stirea urmatoare: Moni si-a “sechestrat” mama »
px

Stiri Asemanatoare

» Madalin Voicu, tata pentru a sasea oara
» Madalin Voicu si-a scos bebelusul la cafenea
» Ioana Voicu: «Tata mi-a dat un inel cu safire şi briliante»
» Mădălin Voicu: «Erbaşu nu e de fata mea!»
» Oana Roman: «Tata nu m-a sunat de ziua mea!»
» Fotbal: Ronaldo, din nou tată
» Cel mai înalt tată din lume
» Tăticii vor drepturi egale cu mamele

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox