Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Marius Moga nu o lasa pe Lora sa plece
Stire din Diverse publicata in 09 Apr 2009.

In urma cu patru zile, Lora de la Wassabi a avut o confruntare dura cu Lisa, cea mai tanara dintre componentele formatiei, in urma careia blonda a luat decizia de a parasi atat trupa, cat si apartamentul in care locuia impreuna cu cele trei colege. Fondatorul proiectului Wassabi, Marius Moga, nu vrea deocamdata sa accepte plecarea Lorei din trupa, incurajand-o sa mai astepte sa-i treaca supararea.

Componentele trupei Wassabi pareau probabil cele mai bune prietene din showbiz, fiind, de altfel, si singurele cantarete din industria muzicala autohtona care locuiau impreuna de patru ani. Atmosfera frumoasa din sanul formatiei s-a stricat insa in urma cu patru zile, cand intre componentele formatiei a izbucnit un scandal monstru. Cea mai tanara membra, Lisa, a inceput sa o acuze pe lidera Lora de mai multe lucruri, reprosandu-i ca, din cauza ei, si-a pierdut identitatea. Cearta a capatat proportii nebanuite, mai ales ca Lisei i s-au alaturat si celelalte doua fete din Wassabi: Vero si Mona.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I-a mancat penisul
Stirea urmatoare: Dani Oţil îi face declaraţii Mihaelei pe blog:”E femeia mea. O iubesc” »
px

Stiri Asemanatoare

» Marius Moga vrea să fie şi DJ
» Marius Moga a devansat-o pe Rihanna în Rusia

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox