Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Minge uriaşă, cu urări pentru Mutu&comp
Stire din Diverse publicata in 23 Mar 2008.

Pentru prima dată, suporterii Naţionalei de fotbal au ocazia, începând de vineri seara, să scrie mesaje pentru Mutu şi ceilalţi fotbalişti români care vor juca la Campionatul European, pe o minge uriaşă, de patru metri înălţime, care, până duminică, se va afla la Sibiu, fiind adusă de “Caravana Hyundai Goodwill Ball – Romania 2008″, relatează corespondentul ROMPRES.
“Deja au venit suporteri şi au scrie mesaje pentru Campionatul European de fotbal. Sperăm ca tot mai mulţi să vină aici, să transmită încurajările lor pentru fotbalişti. De asemenea, sperăm ca mesajele să fie de fair play”, a declarat, sâmbătă, corespondentului ROMPRES, Georgeta David, Director Marketing Autosib SRL, dealer Hyundai la Sibiu.
Ajunsă la a doua ediţie, Caravana Hyundai Goodwill Ball a sosit din nou în România pentru a susţine echipa naţională de fotbal la C. E de fotbal din Austria şi Elveţia.
Desfăşurată pe o perioadă ce depăşeşte 12 săptămâni, Caravana Hyundai Goodwill Ball este cel mai mare eveniment dedicat fanilor fotbalului din România.
Acest eveniment este organizat de Hyundai în calitate de partener Oficial al Campionatului European de fotbal şi se va desfăşura pe întreg teritoriul României în majoritatea oraşelor mari.
Goodwill Ball – o minge uriaşă de patru metri înălţime – este expusă în toate locaţiile caravanei, împreună cu steagul României şi cu toate celelalte materiale oficiale purtând însemnele mărcii Hyundai & Campionatului European de fotbal 2008.
Hyundai Auto România oferă fanilor fotbalului din România posibilitatea de a trimite mesaje de încurajare pentru echipa naţională de fotbal – acestea vor fi scrise pe uriaşă minge de fotbal expusă în fiecare oraş – introducând astfel în teren cel de al 13 -lea jucător, suporterii.
La finalul Caravanei, mingea uriaşă va pleca spre Elveţia, unde va fi expusă la ceremonia de deschidere a Campionatului European de fotbal, după care va merge după echipa naţională pe parcursul desfăşurării campionatului şi va fi expusă pe terenul de fotbal unde se vor desfăşura meciurile României.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Tradiţii ale sărbătorii de Paşte, la romano-catolici şi reformaţi
Stirea urmatoare: Plângere penală împotriva premierului şi a doi miniştri »
px

Stiri Asemanatoare

» Cazan: Scorul istoric al PNL la Sibiu, datorat lui Iohannis
» Lucescu jr este impresionat de Bănel: “Să joace ca la Mediaş şi va fi sigur titular cu Serbia”
» “Am fost ingâmfaţi! Marica somnambul, Chivu superficial”
» World Cup 2010: Anglia “a măturat” cu naţionala Croaţiei, iar Serbia a fost egala Franţei!
» “Răzvan să asculte şi să analizeze bine cele întâmplate”
» “Suntem o echipă nouă şi doar atât am putut face astăzi”
» “Austria a fost mult mai bună decât în tur! Nu mai jucăm în Bucureşti”
» “Joc slab, rezultat echitabil”
» Becali: “Am avut ghinion, am jucat extraordinar”
» “Un Surdu nu-l poate înlocui pe Mutu”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox