Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Nu poate uita ca a ramas in fundul gol
Stire din Diverse publicata in 23 May 2009.

Cosmina Pasarin da inca o dovada de sinceritate totala. Vedeta a intocmit pe blogul ei topul celor mai penibile momente in care a fost protagonista. “Sigur ati trecut fiecare dintre voi prin momente neplacute de care nu vreti sa va amintiti prea des. Poate ca unora dintre voi va e si usor sa le treceti cu vederea. O persoana publica insa gaseste mereu pe cineva care sa i le aduca aminte cu lux de amanunte”, asa si-a incept Cosmina “pledoaria”.
Cel putin unul dintre cele trei episoade mentionate ca fiind cele mai penibile a facut furori la vremea lui. Tocmai de aceea, bruneta l-a plasat pe locul intai cu coronita. In urma cu cativa ani, aceasta a defilat in cadrul unei prezentari. “Povestea este foarte simpla si suna cam asa: eram la Timisoara, unde am facut parte din juriu la o prezentare de moda de acolo. Imi placusera foarte mult creatiile unui tanar designer din Brasov si m-am gandit ca n-ar fi rau sa realizam impreuna rubrica de fashion a emisiunii Zero, pe care o prezentam la acea vreme alaturi de Vlad Craioveanu. Zis si facut: dupa spectacol ne-am apucat sa simulam o prezentare de moda in care eram si eu unul dintre modele. Toate bune, numai ca, la iesirea de pe scena, “creatia” a cazut de pe mine si am ramas… aproape goala. Ce era sa fac? Am tipat si am luat-o la fuga”, descrie Cosmina intamplarea. Pe moment s-a bucurat ca in sala nu erau decat colegii si manechinele. Cateva zile mai tarziu insa, un “binevoitor” a plasat filmuletul pe internet. “Am mers o perioada cu capul in jos pe strada”.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Moni si soferul au dansat “la sentiment”
Stirea urmatoare: Isi face reclama in sanii goi »
px

Stiri Asemanatoare

» Amy Winehouse, nu se poate lasa de droguri

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox