Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

O explozie i-a distrus penisul
Stire din Diverse publicata in 26 Mar 2009.

Plutonierul Ionel Adam se afla la unitatea din Filiasi pentru a casa munitie, iar cand se pregatea de detonarea acesteia o capsa electrica i-a explodat in mana, suferind arsuri si rani grave. Colegii sai au chemat un echipaj SMURD, care l-a transportat de urgenta la spital. “Pacientul avea mai multe corpuri straine in zona mainilor, a scrotului si a penisului. A fost supus unei interventii chirurgicale si maine (azi, n.r.) i se vor mai face alte cateva operatii”, a declarat dr. Horia Pirvanescu, seful Clinicii de Chirurgie Plastica din Spitalul de Urgenta Craiova.
Ionel Adam a declarat ca intr-o unitate militara exista in orice moment riscul producerii unor astfel de incidente. In urma accidentului barbatul va ramane cu sechele, existand temerea ca nu va mai putea face copii. Reprezentanti ai Parchetului Militar Craiova si o comisie a UM 01541, condusa de comandantul acesteia, au demarat o ancheta la unitatea din Filiasi.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Minculescu, primul gând după operaţie: să-şi vadă soţia
Stirea urmatoare: Maharu’ a urinat pe masina lui Columbeanu »
px

Stiri Asemanatoare

» Şi-a tăiat penisul ca să nu se însoare
» Isi alinta penisul “James Roger”
» I-a mancat penisul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox