Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ogică: «Săriţi cu banii!»
Stire din Diverse publicata in 18 Mar 2009.

Ogică a primit, luni, o rezoluţie din partea CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului), de la Strasbourg, prin care i se cere începerea negocierilor cu Guvernul României, în ce priveşte potul de la Loto 6/49 pe care susţine că l-a câştigat în 2001.

Dacă nu se înţeleg până pe 29 iunie, începe procesul

“Am primit deja hârtia de la Strasbourg. În cazul în care nu vor să stea de vorbă cu mine, o să-i coste mult mai mult, iar dacă începem acum negocierile vreau doar 1,5 milioane de euro. Dacă va mai trebui să mă întorc iarăşi la Strasbourg, voi cere minimum 3.000.000 de euro. Măcar atât merit, pentru că am stat degeaba doi ani la puşcărie. Aşa că săriţi cu banii!”, ne-a spus Ogică. Stelian Ogică a îndeplinit toate condiţiile cerute de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg şi, datorită acestui lucru, judecătorii europeni i-au admis acestuia “în principiu” acţiunea în care acuză că a făcut pe nedrept puşcărie.

Prin admiterea acţiunii, nu înseamnă automat că judecătorii europeni i-au dat câştig de cauză lui Ogică. Procesul propriu- zis nici nu a început încă, termenul fiind fixat peste şase săptămâni. În acest interval, Ogică poate ajunge la o înţelegere cu instituţia agentului guvernamental din Ministerul de Externe asupra daunelor pe care le solicită de la stat. Între timp, “loteristul” trebuie să trimită la Strasbourg acte, prin care justifică cuantumul daunelor cerute.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sarah Jessica Parker, cu căsnicia la medium
Stirea urmatoare: Sexy-Brăileanca şi Roxy Manelista, păruială în direct »
px

Stiri Asemanatoare

» Ogica ii pune silicoane
» Ogica a ajuns marca de blugi
» Se duce la curve cu banii luaţi de la CAR
» Sexy – Brăileanca: «Ogică o are mică este doar o rimă»

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox