Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Pârtie de schi omologată, dar fără zăpadă
Stire din Diverse publicata in 04 Feb 2008.

Pârtia de schi de pe muntele Cozla, din Piatra Neamţ, a fost omologată pentru sporturi de iarnă, dar zăpada lipseşte de circa două săptămâni, transmite corespondentul ROMPRES.
Directorul societăţii care administrează investiţia municipalităţii, a declarat că tunurile de zăpadă vor fi achiziţionate în circa două săptămâni şi vor suplini ninsoarea.
Inaugurarea oficială a fost amânată până la prima zăpadă, atunci când primarul Gheorghe Ştefan s-a gândit să marcheze momentul cu un foc de tabără şi o cană cu vin fiert pentru toţi cei care vor urca pe muntele Cozla.
Amenajarea pârtiei face parte dintr-un proiect mai amplu al municipalităţii pietrene, pentru dezvoltarea turismului din oraş, suma investită fiind de circa 4 milioane de euro. Proiectul mai cuprinde între altele şi o telegondolă, care va fi dată în folosinţă până la sfârşitul acestei luni.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Unitatea 2 a Centralei Nuclear-Electrice Cernavodă a fost repornită
Stirea urmatoare: Accesul în spitale, restricţionat din cauza virozelor »
px

Stiri Asemanatoare

» Neamţ: Liberalii îl preferă pe Geoană, lui Traian Băsescu
» Neamţ: Sesizări despre ştampile dispărute
» Csibi Istvan, condamnat la 7 ani de închisoare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox