Florin Balan, printre puţinii creatori de artizanat în ciocolată din România, a lansat, în premieră prăjituri cu ‘diamante’ comestibile. ‘Anul acesta, pentru Ziua Îndrăgostiţilor am pregătit o gamă de prăjituri care au aplicate replici ale pietrelor preţioase făcute dintr-un zahăr special, ce pot fi consumate’, a declarat maestrul cofetar, patron al unei societăţii producătoare de dulciuri din oraşul Cisnădie. Prăjiturile costă 20 de lei şi se pot cumpăra direct de la fabrica din Cisnădie sau, în zilele următoare, din cofetării de lux din lanţurile hoteliere din Bucureşti. Ineditele dulciuri sunt realizate manual şi se păstrează congelate. ”Diamantele” se aplică atât pe prăjituri, cât şi pe pralinele de ciocolată. Printre cele mai solicitate cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor produse la firma cofetarului din Cisnădie, se numără ”Kamasutra” de ciocolată şi inimioarele poleite cu aur şi argint comestibil.
Spune-ti parerea