Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Prins cu amanta la cumparaturi in Italia
Stire din Diverse publicata in 11 Mar 2009.

Fiica actorului Ion Besoiu este dusa in continuare cu zaharelul de catre Marius, logodnicul ei. Luni, la ora 14.47, acesta a fost vazut la etajul unu al magazinului Etro, raionul pentru barbati, aflat pe via Montenapoleone nr. 5 din Milano. Don Juan-ul isi alegea cu incantare, sub privirile pofticioase ale iubitei neoficiale, haine pe care sa le afiseze mandru prin cluburile din Capitala.
Cand l-au zarit in compania Casianei, amanta lui de asta-vara, sursele noastre au stabilit sa tina secreta intalnirea, pentru a nu o supara pe Ioana, care la randul ei le este prietena. Conform acestora, Marius si Casiana se comportau ca un cuplu oficial, cutreierand zambitori magazinele, fara sa le pese de neplacerile care ii asteapta la intoarcerea in tara.
Poate, de data asta, fiica actorului Ion Besoiu va pune piciorul in prag si isi va schimba atitudinea pe care a avut-o anul trecut, cand i-a iertat cu usurinta aventura viitorului ei sot.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Alearga desculta pe strada
Stirea urmatoare: Moni: «Şoferul mi-a luat o brăţară, Iri nimic!» »
px

Stiri Asemanatoare

» La cumparaturi cu iubitul
» Woody Allen, prins între două femei
» Prins cu mana in slip
» Umbla cu sutienul prins de poseta

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox