Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Razvan Simion a bagat mana in WC
Stire din Diverse publicata in 27 May 2009.

In timp ce se afla cu fiica sa, Ianca, la baie, unde o ajuta pe aceasta sa-si faca necesitatile, antenistul, care in acel moment vorbea la telefonul mobil, a scapat aparatul in vasul de toaleta.

Matinalul Antenei 1 a fost, zilele trecute, protagonistul unui incident casnic ce s-a finalizat cu o mica paguba financiara. Pentru ca a incercat sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, respectiv sa vorbeasca la telefon si sa-si ajute fetita sa se imbrace, colegul de platou al lui Dani Otil s-a ales cu o paguba de aproape 2.000 de lei. “Asa ceva numai mie mi se putea intampla. Da, mi-a cazut telefonul in buda si, normal, am bagat mana dupa el. Aveam toate numerele salvate in agenda si, in plus, aparatul (n.r – un Blackberry) il primisem de la Dani in urma cu sase luni. Mi l-a dat cu ocazia prieteniei noastre de-o viata, asa cum face de obicei. De mila, eu stiu. Oricum nu as fi dat atatia bani niciodata pe un mobil”, ne-a marturisit Razvan. Desi a recuperat telefonul din WC, iar fiica sa in varsta de cinci ani nu a patit nimic in timpul acestui incident, matinalul se declara la fel de nemultumit.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sergiu Nicolaescu, internat la Elias
Stirea urmatoare: Fiica lui Tyson s-a sugrumat din greseala »
px

Stiri Asemanatoare

» Isabelle Adjani şi-a rupt mâna

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox