Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a dezbracat la mall pentru 400 de euro
Stire din Diverse publicata in 12 Mar 2009.

Chiar daca afara erau doar noua grade, Alina Hambru, de 24 de ani, si-a dat jos hainele groase si a ramas intr-un costum de baie, simuland ca face plaja. Mai mult, ea si-a asezat si o patura, dar si o umbrela in fata la City Mall. Dupa ce s-a facut comoda, tanara a chemat un adolescent de pe strada, pe care l-a rugat sa o unga cu lotiune de plaja pe spate, pentru ca nu cumva sa fie arsa de razele soarelui, care oricum intarziau sa apara. Putin nedumerit, dar curios in acelasi timp, baiatul a inceput sa o mangaie atent pe fata pana ce crema i-a intrat in piele.
In tot acest timp, ea vorbea la telefon, fiind filmata de un barbat, care in cele din urma s-a dovedit a fi chiar sotul ei. Viorel Hambru a spus ca este mandru de decizia nevestei, deoarece in urma acestei filmari se vor imbogati cu 400 de euro, bani pe care-i vor primi de la realizatorii emisiunii “Morning ZU”, de la Radio ZU. “Am vrut sa participam la un concurs mai inedit, am trimis datele noastre si am fost contactati de realizatorii emisiunii. Ei ne-au spus ca daca eu fac plaja, iar sotul ma filmeaza, primesc 400 de euro”, a declarat Alina Hambru.
Probabil ca spectacolul ar mai fi durat daca agentii de paza ai mall-ului, dar si politistii nu ar fi venit la fata locului si nu ar fi izgonit-o pe fata, care era cat pe ce sa se aleaga cu o amenda pentru tulburarea linistii publice.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Baie de sange la o scoala din Germania
Stirea urmatoare: A surprins-o făcând sex »
px

Stiri Asemanatoare

» Heidi Klum s-a dezbrăcat în cadrul show-ului lui Ellen

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox