Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a iubit pe iaht cu un multimilionar
Stire din Diverse publicata in 12 Mar 2009.

Binecunoscutul model ceh Eva Herzigova a implinit 35 de ani si si-a facut de cap asa cum se cuvine pentru o asemenea varsta. Pentru a sarbatori departe de ochii curiosilor, Eva o organizat o excursie in Caraibe, la St. Barts, unde a plecat insotita de cativa prieteni apropiati si de iubitul ei, multimilionarul italian Gregorio Marsiaj. Petrecerea a avut loc pe un iaht superluxos, in largul marii, plin de baloane si de flori, in cinstea sarbatoritei. Eva, care a fost rasfatata cu zeci de cadouri, a avut parte si de un tratament special din partea logodnicului ei. Imbracata sexy, doar in costum de baie, Eva a dansat pe punte, languros, prin fata lui Gregorio, care n-a ramas deloc indiferent la unduirile frumoasei lui iubite.
Excitat la maximum, el a luat-o pe Eva in brate si a asezat-o pe un sezlong aflat in apropiere, incepand sa o pipaie si sa o sarute peste tot pe corp, fara sa mai tina cont de faptul ca langa ei se afla una dintre invitatele la petrecere. Eva a raspuns pe masura gesturilor de tandrete ale partenerului ei de viata, amandoi giugiulindu-se ca si cum erau singuri-singurei pe iaht, spre disperarea amicei aflate langa ei, care nu mai stia cum sa-si intoarca privirea. Dupa ce s-au intrecut in gesturi de afectiune, Eva si Gregorio s-au ridicat brusc de pe sezlong si s-au dus sa faca o baie in ocean.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nu a reusit sa intre pe sub pielea unui italian
Stirea urmatoare: S-a ofticat cand si-a vazut portretul »
px

Random Posts

» Microsoft investeşte miliarde de $ în Bing
» “Am fost invidios pe Stelea”
» Jason Donovan lansează album după 15 ani
» Profesorii pot fi ambasadorii campaniei “Alcoolul nu te face mare”
» Bucureşti, a doua capitală a Europei cea mai expusă riscului seismic
» Papa a lansat lectura publică integrală a Bibliei
» Angajaţii din Căile Ferate intră în grevă
» Un sfert dintre elevi au luat sub 5 la teza la română
» Guşă propune un referendum pentru problema câinilor comunitari
» Corina şi-a dus la mare copilul de 5 luni

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox