Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a operat ca sa semene leit cu fiica sa
Stire din Diverse publicata in 06 Apr 2009.

Englezoaica Janet Cunliffe, in varsta de 50 de ani, a cheltuit 11.000 de euro pe operatii estetice pentru ca a vrut cu orice pret sa arate la fel ca Jane, fiica ei in varsta de 28 de ani. Dupa schimbarea radicala a femeii, au aparut si reactii pe masura, cele doua, mama si fiica, fiind adesea confundate din cauza ca par a fi gemene.
“Cei care nu stiu povestea raman socati cand aud ca in realitate suntem mama si fiica, nicidecum surori gemene. Dar pe noi ne amuza situatia”, a declarat Janet.
Disperata sa arate la fel de tanara si de draguta ca fata ei, Janet si-a operat sanii, ochii, nasul si buzele, interventiile chirurgicale fiind completate de un regim de slabit drastic, extensii de par si schimbarea garderobei. “Poate ca par nebuna ca m-am operat ca sa seman cu fiica mea, insa este o fata superba, cine nu ar vrea sa arate ca ea?!”, a marturisit femeia, care a tinut sa precizeze ca si ea a fost frumoasa in tinerete, insa anii si-au pus amprenta asupra ei, motiv pentru care se impunea sa recurga la bisturiu.
“Mama arata mai bine ca Madonna la 50 de ani, ceea ce e ceva. Prietenii ma intreaba daca nu ma deranjeaza ca mama s-a transformat in sora mea geamana, insa mie mi se pare ceva senzational. Noul ei look este superb”, a povestit mandra fiica acesteia.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « 250 de lei, oul de strut incondeiat
Stirea urmatoare: Asa a aratat Gisele mireasa »
px

Random Posts

» Si-a ascuns sarcina de soacra
» Dennis Quaid primeşte 500.000 $ de la spitalul care era să-i ucidă gemenii
» “Gravidul” a nascut a doua oara
» Vremea – Prognoza meteo pentru 13 februarie
» Bătrâna Tina Turner a clacat!
» Un militar ucis şi altul rănit, în Afganistan
» O nonagenară păstra acasă trupurile rudelor decedate
» Concerte în Bucureşti oferite de PMB
» Alba:Recompensă pentru mărturii privind distrugerea afişelor electorale
» S-a îmbolnăvit Pete Doherty de gripă porcină?

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox