Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-a pus megabuze din ceara
Stire din Diverse publicata in 14 Mar 2009.

Disperata ca nu mai apare in ziare, americanca Phoebe Price a atras atentia ziaristilor, defiland cu o masca uriasa pe buze pe strazile si prin magazinele din Beverly Hills.
Topmodelul american Phoebe Price se impaca greu cu ideea ca nu mai este la prima tinerete si ca niciun designer nu o mai doreste in prezentarile sale de moda. Convinsa, totusi, ca inca mai are potential, Phoebe, care, de cativa ani, refuza sa isi dezvaluie adevarata varsta, a hotarat sa revina in atentia creatorilor cu ajutorul presei. Astfel, in urma cu cateva zile, Price a iesit din luxoasa locuinta pe care o detine in Beverlly Hills echipata cu o uriasa masca din ceara pusa peste buze. “Nu-i asa ca arat senzational? Sunt de o mie de ori mai frumoasa decat toate femeile astea care se afla acum pe primele pagini ale revistelor sau care participa la prezentarile de moda. Uitati-va ce buze frumoase si carnoase am”, s-a laudat singura americanca, in timp ce mergea in figuri prin centrul orasului, sub privirile uluite ale trecatorilor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Si-a achitat cu greu vila de 60 de milioane de euro
Stirea urmatoare: Toja si-a bagat fosta iubita in spital! »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a pus dinti de 6.000 de euro
» Michelle Obama si-a pus gene false

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox