Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-au mancat fratele din razbunare
Stire din Diverse publicata in 17 Apr 2009.

Doi rusi din Perm au recunoscut ca si-au ucis fratele, apoi au mancat din trupul lui, timp de sase luni, pentru a scapa de cadavru. Timur, in varsta de 28 de ani, si Marat G., in varsta de 23 de ani, l-au ucis pe Rafis, apoi l-au transat, scheletul ascunzandu-l in gradina casei unde locuiau. Politistii au devenit suspiciosi dupa ce canibalii s-au incurcat in declaratii in ceea ce priveste disparitia fratelui lor. La perchezitie ofiterii au descoperit oasele barbatului in curte, o parte din carnea victimei fiind ascunsa in frigider.
Timur, care abia iesise din puscarie, dupa ce ispasise o pedeapsa de 10 ani pentru ca-si omorase vecinul, a recunoscut ca si-a mancat fratele pentru ca voia sa scape de cavadrul acestuia. El l-a ucis pe Rafis din cauza ca acesta, in urma cu cativa ani, il denuntase la politie. “Nu voiam sa ajungem la puscarie, asa ca am transat cadavrul, scheletul l-am ingropat in curte, iar carnea am bagat-o la frigider. Sase luni am tot mancat din ea”, a declarat Timur.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A hipnotizat vanzatoarea ca sa fure bijuterii
Stirea urmatoare: Maruta ciocneste oua cu Al Bano »
px

Stiri Asemanatoare

» A murit fratele geamăn al lui Cornel Constantiniu
» Fratele lui Obama, acuzat de tentativă de viol
» Fratele ministrului afgan de finanţe, răpit în Pakistan

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox