Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Teapa de 20.000 euro cu impulsuri telefonice
Stire din Diverse publicata in 31 Mar 2009.

Omul sunase la Serviciul Clienti al companiei pentru a-si incarca o cartela prepay de pe una cu abonament, iar operatorul l-a indrumat cum si ce sa faca. A doua zi, insa, el a fost sunat de un alt angajat, chipurile al aceleiasi companii, care i-a cerut sa apese pe niste taste, iar barbatul, de buna-credinta, s-a conformat. Ziua urmatoare a fost apelat de adevaratii reprezentanti ai companiei, care i-au spus ca are de achitat o factura de 20.000 de euro.
“De fapt, prin combinatia de taste care i-a fost indicata, oradeanul a transferat in contul escrocului impulsuri in valoare de 20.000 de euro”, spune comisarul-sef Ioan Brandas, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din Politia Bihor. “Inselaciunile prin telefonul mobil sunt in voga la Oradea unde, doar in ultimele trei luni, s-au inregistrat 11 plangeri”.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Enrique nu vrea copil cu Anna
Stirea urmatoare: Celulele stem, folosite pentru marirea sanilor »
px

Stiri Asemanatoare

» Cabral, i-ai tras ţeapă iubitei?
» «Regina lumii», ţeapă de 5.000 de euro la Miss

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox