Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Un detinut primeste 8.000 euro pentru ca s-a intoxicat cu fum
Stire din Diverse publicata in 01 May 2009.

Incendiul de la groapa de gunoi a avut loc in noiembrie 2006. Focul a fost stins dupa trei zile, timp in care fumul inecacios a ajuns si in celulele detinutilor, penitenciarul aflandu-se la circa 200 de metri distanta de groapa incendiata. Ioan Branduse a declarat ca fumul l-a deranjat foarte tare si a dat statul in judecata.
Pentru ca instantele din Romania nici macar nu i-au inregistrat plangerea, Branduse a apelat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, prezentand un dosar bine pus la punct cu acte, date exacte si articole din ziare. “Normal ca m-a deranjat fumul. Nu puteam deschide geamurile, nu puteam tine mancarea la fereastra”, a povestit revoltat Ioan. Curtea de la Strasbourg i-a dat castig de cauza detinutului si a dispus ca Primaria Arad sa-i plateasca 8.000 de euro. Ioan Branduse a fost condamnat la zece ani de inchisoare, pentru inselaciune, din care a ispasit sapte ani.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Andreea Marin, ignorata in orasul natal
Stirea urmatoare: Naomi isi cauta iubit cu studii superioare »
px

Stiri Asemanatoare

» Primeste un miliard si jumatate ca sa iasa la pensie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox