Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Divorteaza!
Stire din Externe publicata in 04 May 2009.

“Cer divortul de sotul meu”, a declarat Veronica Lario. Presa italiana a luat foc, titrand cu litere de-o schioapa: DIVORTEAZA! “Casnicia mea s-a terminat. Nu pot ramane cu un barbat care se vede cu minore”, i-ar fi spus Veronica Lario uneia dintre prietenele sale, potrivit cotidianului “La Repubblica”.
Fosta actrita, in varsta de 53 de ani, care si-a sacrificat cariera de dragul familiei, nu e dispusa sa mai piarda nicio zi alaturi de sotul ei. Pe 1 mai, ea a contactat o avocata specializata in divorturi, pe care a angajat-o sa o reprezinte. Luata prin surprindere, femeia a fost nevoita sa se intoarca din minivacanta pe o insula din sudul Italiei pentru a demara procedurile de divort. “Plec imediat, iau un vapor si vin la Milano.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete:

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A dansat pana la patru dimineata
Stirea urmatoare: Si-a luat adidasi de 540 de dolari »
px

Stiri Asemanatoare

» Sean Penn divorţează pentru Natalie Portman
» Ivana Trump divorţează de soţul numărul patru
» Romaniţa Iovan divorţează
» Madonna divorţează!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox