Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tragedie în Alabama
Stire din Externe publicata in 11 Mar 2009.

Cel puţin zece persoane au fost ucise, azi-noapte, în două localităţi din statul american Alabama, după ce un bărbat a deschis focul pe stradă, scrie CNN.
Atacatorul se numără printre victime. Împuşcăturile au început într-un cartier din Samson, un oraş cu 3.000 de locuitori din apropierea graniţei cu statul Florida, şi s-au încheiat într-o fabrică din oraşul Geneva, Alabama.
Bărbatul înarmat şi-a pierdut viaţa în acea fabrică, dar încă nu este clar dacă a fost ucis sau s-a sinucis. Şeriful oraşului Geneva a spus că printre victime sunt şi soţia şi un copil al şerifului adjunct din localitatea americană.
Atacatorul a ucis şase adulţi şi un copil, aflaţi în trei case din Samson. Apoi a tras cel puţin şapte gloanţe asupra unei maşini a poliţiei pe autosrada 62, rănind şoferul acesteia. El a mai ucis o persoană la magazinul Samson Pipe and Supply şi o alta la un service auto aflat pe aceeaşi autostradă.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Taxă de poluare şi la motociclete
Stirea urmatoare: Elenei Băsescu i se clatină candidatura »
px

Stiri Asemanatoare

» Tragedie în Olanda, de Ziua Reginei
» Tragedie în familia lui Macaulay Culkin

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox