Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Blogul – un aliat important pentru orice campanie de comunicare
Stire din IT & High-Tech publicata in 15 Apr 2008.

Blogul poate fi un aliat important pentru orice campanie de comunicare, schimbă cultura organizaţională şi implicit mentalităţi, este deschis către consumatori şi oferă un feed-back la aceştia în timp real, au susţinut, marţi, participanţii la o conferinţă pe această temă.
Cu toate acestea, potrivit lui Mădălin Matica, de la DotCommerce, în prezent, blogul rămâne pentru comunicatori, o unealtă total necunoscută, fără a avea nevoie de un manual de utilizare, şi este folosit doar ca un mijloc de comunicare într-un club.
“Blogul trebuie privit, nu ca pe o jucărie, ci ca pe ceva ce poate duce ulterior la schimbarea organizaţiei şi existenţa ei în viitor”, a afirmat Matica.
În opinia lui Victor Kapra, manager la Publimedia, blogul este un mod de exprimare care îţi oferă libertate absolută, lipsa de lideri, cu un impact extrem de important asupra a mii de cititori, îndeosebi tineri sau oameni cu putere de cumpărare.
Membrul trupei HI-Q, Florin Grozea, este de părere că blogul funcţionează ca un PR (public relations – n.r.) direct şi personal, iar vizitând blogul unei vedete fanii au acces la aceasta aşa cum este în realitate, “dincolo de vidoclipuri, dincolo de machiaj, dincolo de imagine”.
El a spus că postează comentarii pe blogul personal de cel puţin trei ori pe zi, iar numărul vizitatorilor este de 700-800, zilnic.
De asemenea, cântăreţul a adăugat că primeşte mesaje negative, pornind de la comentarii asupra genului de muzică al formaţiei, dar pe care le consideră a fi constructive.
Conferinţa “Blogurile – manual de utilizare pentru comunicatori” se înscrie în cadrul manifestărilor consacrate celei de-a VIII-a ediţii a Olimpiadelor Comunicării.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Încasări de peste 90.000 de lei, în primul weekend, la “Supravieţuitorul”
Stirea urmatoare: Distribuitorii de medicamentele au hotărât să închidă depozitele pentru o zi »
px

Stiri Asemanatoare

» Oferte înşelătoare la produse IT, pe şase site-uri româneşti
» Microsoft investeşte miliarde de $ în Bing
» Site-urile româneşti, “certate” cu celularele
» Sute de studenţi vor beneficia de Stagii pe Bune, la companii IT
» Noua tehnologie High Definition pentru cinema şi tv în România
» A&C International trece pe imobiliare
» Microsoft tinteste masiv internetul
» Lenovo isi incetineste ritmul de crestere
» Vanzarile de telefoane mobile se vor plafona
» Romania datoreaza 17,6 mil. euro pentru licente

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox