Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Sony Ericsson ofera 5 milioane de melodii noi prin PlayNow
Stire din IT & High-Tech publicata in 30 Jan 2008.

Sony Ericsson a prezentat astazi noul stadiu in evolutia PlayNow, popularul sau serviciu de download wireless. In cadrul conferintei MIDEM din Cannes, Sony Ericsson a anuntat colaborari cu 10 case de discuri importante si adaugarea a 5 milioane de melodii noi la catalogul sau online.

Printre casele de discuri cu care va colabora Sony Ericsson se numara: Sony BMG, Warner Music Group, EMI, The Orchard, IODA, The PocketGroup, Hungama, X5 Music, Bonnier Amigo si VidZone. PlayNow a fost lansat in luna februarie a anului 2004, devenind metoda ideala de a preasculta si apoi cumpara melodii polifonice pentru telefonul utilizatorului. Serviciul s-a dovedit a fi un hit si este acum disponibil in 32 de tari, oferind pana la 200 de milioane de downloaduri. Pe langa clasicele melodii, serviciul ofera si jocuri, MP3-uri, teme si wallppaperuri.

Sony Ericsson a adaugat serviciului sau si 250 de jocuri noi, obtinute prin intermediul contractelor cu developeri ca EA Games, Gameloft, THQ, Glu, Digital Chocolate sau I-Play. Utilizatorii de telefoane Sony Ericsson downloadeaza mai multe jocuri pe telefonul mobil decat utilizatorii oricarui alt brand mobil. De asemenea, serviciul PlayNow Uncut este o metoda promotionala ideala pentru formatiile in curs de afirmare, care isi prezinta piesele prin intermediul serviciului oferit de Sony Ericsson. Prin serviciile sale, producatorul celebrei serii Walkman reuseste sa isi consolideze pozitia de leader la categoria jocuri mobile, devenind si unul din pricipalii rivali ai celor de la Apple, care ofera de asemenea melodii prin iTunes.

px
px

Etichete:

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nokia va cumpara developerul Trolltech pe 153 de milioane de dolari
Stirea urmatoare: Firefox Mobile: primele imagini »
px

Stiri Asemanatoare

» Jandarmii pot fi apelaţi de cetăţeni doar la 112; numărul 956 – inutilizabil
» Telefonul TV Panasonic Viera 920P ni se prezinta
» Casio prezinta telefonul Exilim W61CA rezistent la apa
» Cheia secreta pentru aplicatiile iPhone scapata pe Internet
» Telefonul KDDI Hitachi W61H promoveaza un nou tip de display
» Motorola renunta la industria telefoniei mobile?
» Un telefon mobil a ucis un barbat in Ghana
» Nokia N95 8GB castiga premiul PDAE Real World si trece testele GPS
» Conceptul P-Per ar putea fi cel mai bun telefon din lume (video)
» Un browser promitator pentru Windows Mobile – Skyfire

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox