Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A lasat 100 de lei baiatului cu pizza
Stire din Politica publicata in 13 Apr 2009.

Emil Boc si-a luat fetele – sotia, Oana, plus doua fiice, Cezara si Patricia, si s-au asezat la masa pentru a se bucura de cate o pizza. Au comandat patru – trei cu de toate si una cu pepperoni, plus doua portii de cartofi si sucuri. La acelasi fast-food au mancat si trei dintre SPP-isti, insa nu pizza, ci cate o salata. Seful le-a facut cinste si le-a achitat nota de plata. Al patrulea s-a asigurat ca nimeni nu deranjeaza familia premierului. La plecare Boc a achitat o nota de 200 lei, iar chelnerului care a avut grija ca prim-ministrului sa nu-i lipseasca nimic i-a lasat un bacsis cam gras pentru o perioada de criza, poate sa scuze cumva “deranjul”, dar si pentru a premia promptitudinea. Baiatul care i-a servit s-a ales cu 100 de lei. Asa clienti sa tot aiba!, a gandit probabil acesta. Boc nu a luat bonul, ca dovada ca vrea sa dea un exemplu cetatenilor – nu trebuie sa decontezi cheltuielile personale… Sa fie un exemplu pentru micile firme? Pentru ca nu au putut termina toata pizza, premierul, om chibzuit, a luat la pachet ceea ce a ramas.
A dat punga unuia dintre SPP-isti, care “a plasat” coletul altui coleg pentru a-l duce la masina garata in parcarea subterana. Dupa masa, cei patru membri ai familiei si-au facut siesta, care a constat intr-o mica plimbare prin complex. Clientii prezenti la acea ora in mall erau vizibil surprinsi de asa vecinatate, insa prezenta SPP-istilor ce aveau grija sa-i tina departe de familia Boc i-a cam intimidat… Au plecat din complex in jurul orei 19.30.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Elena Udrea se lanseaza in moda
Stirea urmatoare: Fosta “Zana”si-a luat bona in vizita »
px

Stiri Asemanatoare

» A lasat fitele pentru portul tiganesc

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox