Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Comunicat de presă PRM
Stire din Politica publicata in 26 Nov 2009.

Apel către toţi românii cinstiţi şi patrioţi: boicotaţi – prin absenţă şi dispreţ – turul II al alegerilor prezidenţiale, care e rezultatul celei mai abjecte fraude electorale din Istoria României!

Comunicat de Presă

Le cer membrilor şi simpatizanţilor PRM, dar şi celorlalţi compatrioţi care mai cred în cinste, adevăr şi dreptate, să NU participe la turul II al alegerilor prezidenţiale, de la 6 decembrie 2009. Prin urmare, să boicoteze – prin absenţă şi dispreţ – această mascaradă neruşinată. E singura formă de protest care le-a mai rămas românilor împotriva unei Mafii blestemate, care se eternizează la Putere, de 20 de ani. Este evident că, din anul 2000 şi până acum, există un centru unic de comandă, care coordonează şi supraveghează falsificarea tuturor proceselor electorale din România. Acest centru se află la Ambasada SUA din Bucureşti.

Eu am fost furat, ca-n codru, şi la alegerile din 2000, şi la alegerile din 2004, şi la alegerile din 2009. Îmi e şi silă să mai comentez, toţi oamenii zdraveni la cap ştiu bine ce s-a întâmplat. Mai ales fraudele şi fărădelegile strigătoare la cer din acest noiembrie 2009 reprezintă o batjocură umilitoare, care i-a umplut pe români de revoltă şi a aruncat în aer credibilitatea demersurilor Uniunii Europene în favoarea democraţiei şi a drepturilor omului. Ruşine, domnilor! De la americani n-aveam nici o pretenţie, ei aşa se comportă pretutindeni, iar uneori mai şi lichidează câte un lider politic incomod. Dar voi, liderii Uniunii Europene? Aţi trimis aici o misiune OSCE de-a dreptul caricaturală, care a minţit că alegerile au fost, în general, corecte (?!). Aşa a minţit misiunea OSCE şi în anul 2000, şi în anul 2004.
Ar fi multe de spus. E clar că se doreşte ca România să rămână la statutul de colonie africană. Eu mi-am făcut datoria. Dacă acest popor n-a înţeles, nici acum, că e minţit şi tâlhărit, n-am cum să-l ajut. Mămăliga nu face explozie, aşa e, dar, de câţiva ani, nici măcar nu mai bolboroseşte. Ţăranii de la 1907, îndobitociţi de mizerie şi de boli, au fost mai demni decât generaţiile de azi, care se uită la televizor de dimineaţa până noaptea şi aşteaptă ca alţii să le rezolve problemele. Eu, unul, mă sacrific în mod idealist. Mai mult decât atât nu ştiu ce aş putea să fac.

Nu sunt dator să dau voturile mele – cu mult peste 30%, nu 5%, cum mint aceşti nemernici – la nimeni. Oricare altă variantă la Palatul Cotroceni, în afară de mine, va fi catastrofală. Despre Traian Băsescu nu mai e nimic de spus: el e un mafiot şi un dement pe fond alcoolic, care e capabil să bage ţara în război civil. Şi în privinţa lui Mircea Geoană m-am lămurit: el ştia, de luni de zile, sondajele reale, mi-a promis că le va da publicităţii, dar stăpânii lui din SUA nu l-au lăsat, fiindcă scenariul era ca eu să fiu redus la 5%. (În paranteză fie spus, dacă eu am doar atât, de ce se bat toţi pe voturile mele? Şi unde s-o fi dus electoratul naţionalist, care are un nucleu de cel puţin 15%?). Nu mă obligă nimeni să fac pîrtie pentru venirea la Putere a PSD-ului, adică a bandei stătute şi lacome a lui Ion Iliescu. Mi se spune că interesul este să scape ţara de Băsescu – fireşte, dar cu ce preţ? Cu preţul ‘invaziei lăcustelor’? Al venirii la Putere a lui Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Marian Oprişan, Culiţă Tărîţă, Al. Bittner, Adrian Petrache, Puiu Popoviciu, Corneliu Iacobov, Toni Greblă, Dan Matei Agathon şi a altor ciocoi, baroni şi mafioţi? Nu se poate una ca asta! Eu n-am fost, niciodată, marioneta nimănui. Şi nici nu sunt genul de om să vândă voturi.

Mi se tot transmit mesaje, şi dintr-o tabără, şi din alta, că PRM va primi funcţii de secretari de Stat, de prefecţi, de directori etc. Nu ne interesează. Ne-am ţinut bine, până acum – de ce să ne înecăm, ca ţiganul la mal, chiar în vâltoarea unei crize devastatoare? Aşteptăm ca ea, această criză, să-i măture pe toţi, pe absolut toţi cei vinovaţi de dezastrul ţării, iar la Putere să vină oameni cu frica lui Dumnezeu şi iubitori de Ţară.

În concluzie: români, nu vă duceţi la vot! Nu daţi satisfacţie Mafiei! Ia să vedem, le va ieşi hoţilor socoteala? În turul I n-au votat nici 35%, restul fiind voturile multiple. La 6 decembrie, prin neparticiparea voastră, n-o să voteze nici măcar 20%. Dacă va câştiga Băsescu – se va sparge buboiul mai repede. Dacă va câştiga Geoană – agonia se va prelungi cu ceva timp, dar deznodământul va fi acelaşi.

În orice eventualitate, va fi rău pentru voi, românii, fiindcă banii de salarii, de pensii şi de ajutoare de şomaj s-au terminat. Numai eu aş fi putut să vă răcoresc sufleteşte şi să pun pumnul în pieptul furtunii: îi arestam pe marii gangsteri, le confiscam averile, naţionalizam PETROM-ul, BCR-ul şi alte valori date pe mâna străinilor şi relansam economia reală. Nu m-au lăsat yankeii, care se poartă aici ca stăpânii de sclavi pe plantaţii şi se folosesc de puradeii drojdiei fanariote, de pe Dâmboviţa, pe care îi dirijează să falsifice sondaje şi să fure alegeri.

În România a luat naştere şi s-a dezvoltat o industrie a fraudei electorale unică pe Planetă. Şi aşa se face că, aidoma anomaliilor votului uninominal, candidatul clasat pe locul I, cu aproape 40% (Vadim), a fost aruncat pe locul IV, iar candidatul de pe locul IV, cu 11% (Băsescu), a fost instalat pe locul I.

Triste Sărbători de Iarnă mai are ţara asta. Parcă nu se mai termină blestemul. Şi nici Dumnezeu nu ne dă semne că vrea să ne ajute. Nici în 1917, nici în 1940 n-a fost atât de rău ca acum. Asta-i situaţia. Eu rezist. Dar voi?

Dr. Corneliu Vadim Tudor
Membru al Parlamentului European
Preşedintele Partidului România Mare

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Geoană: Strugurii sunt acum acri pentru Băsescu, a uitat când s-a aliat cu noi!
Stirea urmatoare: Traian Băsescu acceptă dezbateri electorale la TVR, Antena 3 şi Realitatea TV »
px

Stiri Asemanatoare

» Vadim Tudor spune că pe plicul scrisorii primite de la Băsescu figura ca preşedinte al UDMR
» C.V.Tudor: Rezultat previzibil, mi-am făcut datoria
» CCR a înregistrat cererea PRM de anulare a alegerilor prezidenţiale
» Mehedinţi: Rezultatele definitive privind alegerea preşedintelui
» PRM ar putea organiza un miting în faţa TVR
» Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
» Botoşani: PRM contestă buletinele de vot
» Mai mult de jumătate dintre parlamentarii PRM, candidează pentru un nou mandat
» Boc: PNL, PSD, PRM vor să blocheze uninominalul
» Văcăroiu: PRM şi PC trebuie să se înţeleagă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox