Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Conservatorii, pregătiţi de alegerile locale
Stire din Politica publicata in 31 Jan 2008.

Filiala Maramureş a Partidului Conservator (PC) apreciază că alegerile locale nu vor fi o problemă şi susţine că majoritatea candidaţilor formaţiunii sunt pregătiţi să intre în competiţie electorală, transmite corespondentul ROMPRES.Preşedintele PC Maramureş, Dorel Iacob, a declarat marţi, pentru ROMPRES, că cei mai mulţi dintre candidaţii stabiliţi cunosc priorităţile pentru fiecare comunitate în parte.

“Vom avea parte de o campanie electorală încinsă, e mai mult ca sigur că vor apărea şi atacuri la adresa unor candidaţi. În campania electorală, ne vom referi la programe şi strategii de dezvoltare, dar şi la implementări de proiecte pentru fiecare comunitate în parte. Suntem interesaţi de problemele comunităţii şi abia în al doilea rând de cele politice. Mizăm pe luciditatea acestor abordări şi nu pe scandaluri cu alţi candidaţi ai partidelor politice. Va fi o luptă pe idei care pot fi puse în folosul comunităţii”, a precizat Dorel Iacob.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PC Maramureş, Răzvan Birişan, a precizat că, mai mult ca sigur, cea mai strânsă competiţie se va duce între candidaţii pentru primăria municipiului Baia Mare, unde va candida şi senatorul PC de Maramureş, Codruţ Şereş, care este secretar executiv al partidului la nivel central. “Candidatura lui Codruţ Şereş va aduce un aer proaspăt în competiţia electorală şi, în primul rând, vor domina proiectele de interes, apoi disputele politice. Domnul Şereş are de învins un candidat redutabil, liberalul Cristian Anghel, care va candida pentru a cincea oară pentru postul de primar al municipiului Baia Mare”, a spus Birişan.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Firme de deszăpezire amendate
Stirea urmatoare: Cea mai complicată operaţie preistorică pe creier din Europa s-a realizat pe teritoriul Romaniei »
px

Stiri Asemanatoare

» PSD-PC: Clauză antitrădare
» PSD se aliază din nou cu trădătorul Felix
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Mureş: PNL, acuzat de presiuni politice asupra profesorilor
» PD-L a depus plângere la BEM împotriva PSD şi PC
» ALEGERI FĂRĂ ION ILIESCU
» INSOMAR: Oprescu – 54,3%, Blaga – 45,7%
» Chiliman, Popescu Piedone, Vanghelie şi Poteraş, învingători în turul doi
» Oprescu: Nu sunt calul nimănui
» Geoană: PSD a câştigat alegerile locale

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox