Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Expomariage 2008, la Oradea
Stire din Regionale publicata in 29 Feb 2008.

Viitoarele perechi de miri din judeţ au la dispoziţie, în perioada 29 februarie-2 martie, o nouă expoziţie naţională dedicată lor şi organizării nunţilor, Expomariage Oradea 2008, transmite corespondentul ROMPRES.
Expoziţia cu vânzare Expomariage Oradea 2008 se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cel mai mare eveniment expoziţional dedicat nunţii a debutat, în acest an, la Bucureşti, apoi a poposit la Cluj-Napoca şi acum, de Mărţişor, şi-a deschis porţile în Oradea, fiind treia ediţie organizată în acest municipiu.
Interesul crescut din partea firmelor expozante s-a remarcat în acest an prin prezenţa în standuri a peste 50 de firme, comparativ cu cele 45 de anul trecut. De asemenea, prezenţa a peste 5.500 de vizitatori la ediţia precedentă dovedeşte interesul crescut al publicului şi mirilor.
Pe lângă faptul că mirii pot admira tot ce e nou în pregătirea nunţii, de la ţinute de mirese şi miri până la oferta de servicii a firmelor specializate în organizarea nunţii, vizitatorii vor putea vedea pe podium cele mai noi tendinţe în vestimentaţia mirilor şi ţinutelor de seară, în parade ale eleganţei.
Fotografi, cameramani, creatori de invitaţii de nuntă, artificieri, organizatori de petreceri şi stilişti vor da dovadă de profesionalism, sfătuind şi îndrumând viitorii miri cum să îşi organizeze nunta.
Tot pentru viitorii miri vor fi demonstraţii de coafuri şi machiaje, live, asigurate de hair şi make-up artişti. Printre surprizele oferite publicului şi la această ediţie sunt jocurile de artificii, în a doua zi expoziţională, respectiv sâmbătă seara şi expunerea – în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor – unor elegante maşini şi somptuoase limuzine care pot fi de folos în ziua nunţii, şi nu numai.
Ediţia din acest an a Expomariage marchează şi aniversarea a zece ani de apariţie a revistei “Mireasa”, organizatoarea acestei expoziţii.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Campionat internaţional de gătit în aer liber, la Azuga
Stirea urmatoare: Simbolurile religioase ale tuturor cultelor să fie afişate în şcoli »
px

Stiri Asemanatoare

» Criza, naşul nunţilor în 2009
» 27 de echipe participă la Campionatului European de polo de la Oradea!
» Goran Bregovici, în concert la Oradea
» Goran Bregovic, în concert, la Oradea

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox