Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A lesinat la filmari
Stire din Showbiz publicata in 08 Apr 2009.

“S-a prabusit pur si simplu la filmari. S-a plans ca are ameteala si nu poate sa respire”, a povestit o sursa pentru site-ul contactmusic.com. “Sa fiu sincer, Angelina a cedat dupa ce a filmat o scena care a solicitat-o la maximum, pentru ca a trebuit sa alerge in jurul platoului. Totusi, mi s-a parut socant s-o vad cazand”, a adaugat sursa.
Nu este prima data cand starea de sanatate a actritei ridica serioase semne de intrebare. Anul trecut, Angelina si-a socat fanii cu silueta ei extrem de fragila, alimentand speculatiile ca ar suferi de cancer sau ar fi in pragul anorexiei. Totusi, ea a reusit sa-si revina, in primul rand datorita grijii pe care i-a acordat-o partenerul sau, Brad. De data aceasta insa, lucrurile par mai grave, pentru ca actrita a avut nevoie de ingrijiri medicale, potrivit martorilor care au asistat la tulburatoarea scena.
“E prea mult pentru ea”, sustine, cu ingrijorare, un apropiat al cuplului. Angelina si Brad au probleme, acesta din urma somand-o recent sa se marite cu el, daca mai vrea sa-i faca vreun copil. Actorul considera ca relatia lor nu mai poate fi salvata decat de casatorie si pentru a fi cat mai convingator a plecat de acasa. In ultima vreme, cuplul a avut mai multe dispute generate de cresterea celor sase copii, Angelina plangandu-se ca Brad nu o ajuta deloc.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Adrian Minune a dat autografe dupa un accident rutier
Stirea urmatoare: Lindsay a rupt-o cu Samantha »
px

Stiri Asemanatoare

» Demi a lesinat de la regim

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox