Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A renuntat definitiv la numele ei
Stire din Showbiz publicata in 22 May 2009.

Asa cum a anuntat Cancan in exclusivitate, Mihaela Radulescu se va retrage la Monaco pentru a-i oferi copilului sau o noua viata. Decizia vedetei Antenei 1 a fost insa determinata si de alte motive, pe care diva le explica in Jurnalul National.

Suparata, dezamagita, indurerata, asa pleaca Mihaela Radulescu din Romania. Prezentatoarea emisiunii “Duminica in familie” a marturisit cauzele care au generat aceasta situatie. Va prezentam cateva dintre destainuirile facute de ea pentru Jurnalul National, in exclusiviate.
“Plec suparata… pe tara mea, plec dezamagita de breasla mea, plec scarbita de o presa mondena jegoasa, plec indurerata ca nu mai pot ajuta niste oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotarata ca macar fiului meu sa-i fac dreptate, plec promitandu-le parintilor mei prea tristi de atata vreme ca vor zambi din nou”(…)
“Copilul meu se uita-n ochii mei si-mi spune ca ma iubeste pana la stele, exact atunci cand imi stau sa tasneasca lacrimi de ciuda si de neputinta cand vad cate enormitati si aberatii se scriu despre mine.”(…)
“Am castigat un proces de custodie”(…). “Am demonstrat apoi ca bietul ratat de prim sot al meu, Bogdan Radulescu, a mintit cu nerusinare (…) despre ne-divort si port ilegal de nume. Tocmai a publicat ziarul Cancan dovada ca am divortat perfect legal si ca port perfect legal acest nume “de scena”.”(…)

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Banica Jr. purta adidasi contrafacuti
Stirea urmatoare: A trecut la cupa C »
px

Stiri Asemanatoare

» Maria Marinescu se va muta definitiv la Paris
» Simona Pătruleasa a renunţat la sutien pe stradă!
» Bush a părăsit definitiv Casa Albă
» Stolojan a renunţat la mandatul de premier
» Agresorul Alecu Chitaru, condamnat definitiv

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox